Program på Haganässkolan

Att gå på gymnasiet ger dig en god grund för yrkesverksamhet, fortsatta studier och personlig utveckling. På Haganässkolan finns det en stor variation av olika program.

Sök fram ditt program

Filtrera resultatet

Det här formuläret postas automatiskt

 • Anpassad gymnasieskola

  Anpassad gymnasieskola, tidigare gymnasiesärskolan, har en central plats på Haganässkolan alldeles intill biblioteket. Det är inte bara studier utan också mycket social samvaro med dina lärare och klasskamrater.

 • Barn- och fritidsprogrammet

  Gillar du möten med människor, stora som små? Vill du bli en bra ledare och utveckla din kommunikationsförmåga? Då är Barn- och fritidsprogrammet något för dig. 

 • Bygg- och anläggningsprogrammet

  Vill du lära dig att bygga hus från projektering till färdigt hus? Då är Bygg- och anläggningsprogrammet rätt val för dig. Här skaffar du dig grundläggande kunskaper i nybyggnation, renovering och ombyggnad av bostäder och lokaler.

 • Ekonomiprogrammet

  Är du intresserad av ekonomi och juridik? Vill du lära dig mer om samhällsekonomi, företagande och entreprenörskap? Då kan ekonomiprogrammet vara något för dig.

 • El- och energiprogrammet

  Tycker du om att ta reda på hur saker och ting fungerar? Trivs du med att lösa problem både teoretiskt och praktiskt? Då är El- och energiprogrammet rätt val för dig.

 • Försäljning- och serviceprogrammet

  Vill du ha ett kreativt arbete inom handel och jobba med försäljning och service? Eller funderar du kanske på att starta eget företag? Då är försäljning- och serviceprogrammet rätt program för dig.

 • IB Diploma Programme

  Welcome to IB at Haganässkolan - a small school with a big heart and great results. With us students feel happy, safe and supported.

 • Industritekniska programmet

  Lär dig ditt yrke genom att jobba på riktigt, få lön och göra nytta. Och få en arbetsgivare som tror på dig och stöttar dig i din utbildning. Så kan man sammanfatta Industritekniska programmet med gymnasial lärlingsanställning.

 • Introduktionsprogram

  Behöver du komplettera dina kunskaper från grundskolan eller kombinera studier med praktik? Vi erbjuder tre introduktionsprogram som vänder sig till dig som inte är behörig till ett nationellt program. Utbildningen skräddarsys utifrån dina behov och...

 • Naturvetenskaps­programmet

  Vill du veta hur man löser brott med DNA-teknik? Har du funderat på hur universum hänger ihop och vill veta mer? Naturvetenskapsprogrammet är en utbildning som öppnar många vägar till intressanta utbildningar och yrken.

 • Samhällsvetenskaps­programmet

  Här får du lära dig om samhällsförhållanden i Sverige och i världen, samspelet mellan individ och samhälle samt hur människors livsvillkor varierar över tid och rum.

 • Teknikprogrammet

  Vill du arbeta med problemlösning och teknikutveckling? Då kan Teknikprogrammet vara något för dig. Här får du träna dig på att tänka nytt utifrån framtidens behov och lära dig att ta fram teknik som bidrar till ett långsiktigt hållbart samhälle.

 • Vård- och omsorgsprogrammet

  Tycker du om att träffa olika människor? Vill du ge människor du möter möjligheten till god hälsa och välbefinnande i livet? Då är vård- och omsorgsprogrammet rätt val för dig.