Artikeln publicerades 17 april 2024

Underrättelse om antagande av Kvarteret Prästgården

Ändring av detaljplan för upphävande av tomtindelning för kvarteret Prästgården i Älmhults tätort och kommun.

Kommunstyrelsen har antagit Ändring av detaljplan för upphävande av tomtindelning för kvarteret Prästgården i Älmhults tätort och kommun, vid sammanträde den 9 april 2024.

De sakägare som under samråd skriftligen framfört synpunkter som inte har tillgodosetts, får överklaga planen efter antagandet.

Överklagande ska ställas till Mark- och miljödomstolen men lämnas in eller skickas till:

Vänligen märk ditt ärende med ”Överklagan av Ändring av detaljplan för upphävande av tomtindelning för kvarteret Prästgården i Älmhults tätort och kommun, Ärendenr: KS 2023/234”.

För att överklagandet ska kunna prövas måste skrivelsen ha inkommit till kommunstyrelsen senast 3 maj 2024. Kommunen sänder skrivelsen vidare till mark- och miljödomstolen om det har kommit in i rätt tid.

Den som överklagar ska i skrivelsen ange vilket beslut som överklagas och varför beslutet anses felaktigt. Skrivelsen ska vara undertecknad med namnförtydligande och uppgifter om postadress och telefonnummer. Om ombud anlitas ska fullmakt från ombudet bifogas överklagandet tillsammans med kontaktuppgifter till ombudet.

  1. Underrättelse om antagande av Kvarteret Prästgården
    • Underrättelse
    Information om tillkännagivandet
    InstansKommunstyrelsen
    Anslagets publiceringsperiod (18 dagar, 12 timmar och 0 minuter)