Artikeln publicerades 27 mars 2024

Ny verksamhetsmark öppnar möjligheter för företagsexpansion

Nu finns det tillgänglig mark för försäljning längs väg 23, vilket erbjuder en unik möjlighet för företag att växa och utvecklas i bästa skyltläge i Älmhults kommun.

Området Furulund har stora ytor och en detaljplan som öppnar upp för många olika typer av projekt och affärsmöjligheter. Läget ger goda förutsättningar för hög synlighet och smidig logistik.

- Tillgänglig verksamhetsmark i en bra och synlig position har varit efterfrågat och önskat av många. Detta blir en spännande och betydande möjlighet för Älmhult att fortsatt kunna växa och utvecklas, säger Eva Ballovarre (S), kommunstyrelsens ordförande.

- Med tillgång till mark längs en viktig väg som väg 23, ser vi en enorm potential för att driva näringslivsutveckling och skapa nya arbetstillfällen, tillägger Gusten Mårtensson (C), kommunstyrelsens första vice ordförande.

Det finns ledig verksamhetsmark på fler ställen i kommunen, kontakta Näringslivschef Lars Persson för mer information.

lars.persson@almhult.se

Här hittar du mer ledig verksamhetsmark

Två män och en kvinna ståendes vid en skylt med text "mark till salu - etablera dig här."

Från vänster: Gusten Mårtensson (C), kommunstyrelsens första vice ordförande, Martin Rydiander, Mark- och exploateringsingenjör, Eva Ballovarre (S), kommunstyrelsens ordförande.