Artikeln publicerades 6 maj 2024

Näringslivsnytt

Flygbild över älmhult station

I nyhetsbrevet Näringslivsnytt kan du bland annat läsa om tips för dig som företagare och information om föreläsningar, seminarier eller annat som kan vara bra att få koll på.

Nu finns senaste numret av Näringslivsnytt ute för dig att läsa. I månades nummer kan du bland annat läsa om detta:

  • I Sveriges Kommuners och Regioners (SKR) årliga servicemätning av kommunernas myndighetsutövning kommer Älmhults kommun på elfte plats i landet inom området upphandling. Älmhult har även tagit ett kliv uppåt i det sammanfattande omdömet.Läs mer om årets servicemätning och ranking Länk till annan webbplats.
  • Vi står inför en kraftig förändring som spås sakna motstycke när artificiell intelligens (AI) omdefinierar hur vi gör affärer, fattar beslut och leder våra organisationer. Växjö Linneaus Science Park bjuder i samarbete med AI Sweden in till ett exklusivt event som syftar till att rusta ledare med kunskap och verktyg för att navigera och leda i AI-eran
    Läs mer och anmäl dig Länk till annan webbplats.
  • Den 4-5 juni välkomnar IKEA alla Älmhultsbor till Nyfikshult som är ett event med syfte att komma samman kring design, kreativitet och inspiration. Under två dagar kommer de som är nyfikna på att veta mer kunna ta del av inspirerande samtal och utställningar samt umgås kring mat och musik.

    Mer information om programmet kommer inom kort – håll utkik!

Läs hela numret

Här kan du läsa hela det senaste numret av Näringslivsnytt Länk till annan webbplats.

Vill du få nyhetsbrevet via e-post?

Varje månad skickar vi ut ett nyhetsbrev med aktuell information och uppdateringar till alla företag med angiven e-postadress i företagsregistret och till andra intresserade.

Hör gärna av er om det är något ni vill att vi ska lyfta särskilt i Näringslivsnytt.

Läs mer och registrera din e-post