Artikeln publicerades 25 mars 2024

Näringslivsfrukost med crash course i AI

En AI-bild med ett uppsatt vitt papper med rosa-blå bakgrund. På det vita pappret står det "Utforska AI" samt är en stor bild på en rosablå glödlampa.

Är du nyfiken på hur Artificiell Intelligens (AI) inte bara formar framtiden, utan även hur den kan förändra ditt arbete och tänkande redan nu? Välkommen på näringslivsfrukost den 24 april!

På frukosten den 24 april kommer vi att utforska grunderna i AI, dess nuvarande användningsområden och dess potential att förändra våra arbetsplatser, samhällen och världen.

Frukosten bjuder bland annat på:

  • Grundläggande förståelse för AI och hur det fungerar.
  • Konkreta exempel på hur AI används i olika branscher idag.
  • Inspiration och idéer på hur din organisation kan börja använda AI.

Oavsett om du är helt ny inom ämnet eller redan har en fot inne i den digitala framtiden är detta en chans att få klarhet i vad AI faktiskt innebär och hur det kan appliceras praktiskt i ditt arbete och ditt företag.

Ta chansen att fördjupa din förståelse för AI och dess obegränsade möjligheter genom att anmäla dig till en morgon fylld med insikter och inspiration.

Morgonens talare

Magnus Mörstam har en lång erfarenhet inom digital transformation och innovation, med en särskild fokus på industrin, men också på tillämpningen av AI inom såväl privat som offentlig sektor.

Sedan en tid tillbaka är Magnus en drivande kraft bakom AI Swedens satsning i Kronobergs län. Syftet med satsningen är att öka användningen av tillämpad AI i regionen genom att skapa en miljö där både privata företag och offentliga organisationer kan utforska och implementera AI-lösningar för att lösa verkliga problem och förbättra tjänster.

Man med brunt hår och grå kavaj.

När

Onsdagen den 24 april klockan 07.30-08.50
Observera att programmet börjar 07.50.

Plats

ELME Spreader, Stålgatan 6

Anmälan

Det finns inga lediga platser kvar.