Artikeln publicerades 3 april 2024

Johan Thernström blir ny teknisk chef i Älmhults kommun!

Johan Thernström, ny teknisk chef 

Johan Thernström har utsetts till förvaltningschef för Tekniska förvaltningen i Älmhults kommun.

Johan arbetar idag som tillförordnad förvaltningschef för teknik- och fritidsförvaltningen i Landskrona stad och har en gedigen erfarenhet av att arbeta i ledningen för tekniska förvaltningens områden. Han har arbetat med olika chefsuppdrag inom Landskrona stad de senaste 11 åren.

Jag hälsar med stor glädje Johan välkommen till Älmhults kommun. Med sitt engagemang och sin kunskap inom området blir han en stor tillgång för att skapa en modern och framåtlutad teknisk förvaltning, säger Susann Pettersson, kommunchef.

Älmhults kommun har en god tillväxttakt och en stark entreprenörsanda som har stor betydelse för kommunens fortsatta utveckling. Där har tekniska förvaltningen en nyckelfunktion att få det att hända.

Jag ser mycket fram emot att samarbeta med Johan. Han har den breda kunskap och gedigna erfarenhet som uppdraget kräver, säger Elizabeth Peltola (C), Tekniska nämndens ordförande.

Så här säger Johan själv om sitt nya uppdrag:
Jag är stolt och glad över att ha fått förtroendet att leda tekniska förvaltningen i Älmhults kommun. Det är med mycket energi och stor nyfikenhet jag tar mig an uppdraget.

Johan Thernström tillträder sin tjänst den 12 augusti.

Varmt välkommen till Älmhult, Johan!