Hoppa direkt till innehållet

För företag

ElmNet AB erbjuder alla företag i Älmhults tätort möjligheten att ansluta sig till fiber. Med fiber får ni den bästa kommunikationslösningen som finns. Den ger er snabb tillgång till hela världen.

En snabb och stabil uppkoppling blir alltmer viktigt för företag. Likaså tillgång till digitala verktyg och tjänster! Med fiber kan ni koppla upp er på många olika enheter och system samtidigt utan att tänka på driftsäkerhet eller uppkoppling. Med fiber kan ni arbeta i ”molnet” utan problem.

Vad kostar det?

ElmNet erbjuder följande möjligheter till samtliga företag i Älmhults tätort:

  1. Företagsanslutning Standard (1 styck fiber) för 17 500 kronor. I priset ingår montering och installation av fibermodem. Tomtgrävning ingår inte men kan beställas som option.
  2. Företagsanslutning Pro (2 styck fiber) för 25 000 kronor. I priset ingår montering och installation av fibermodem. Tomtgrävning ingår inte men kan beställas som option.
  3. Extra fiber (fiber nr 3 - X) för 2 500 kr per styck. Om ni behöver fler fiberanslutningar till externa hyresgäster eller liknande går det bra att beställa extra fiber. I priset ingår montering och installation av fibermodem.

Lagstadgad mervärdesskatt tillkommer på priserna ovan.

Så beställer du

Du beställer fiber via denna blankett. Word, 29.8 kB. (Word, 29.8 kB) Skicka den till elmnet@almhult.se eller med post till ElmNet AB, Box 500, 343 23 Älmhult

För mer information, vänligen kontakta oss via e-post eller tfn 0476-555 51.

Så går anslutningen till

När ElmNet och ert företag bestämt överlämningspunkten vid tomtgränsen återstår det att gräva från anvisad plats fram till husväggen. Vanligtvis lämnar vi av fibern i en så kallad mini-odf (den tekniska utrustning där vi installerar fiberuttagen) på insidan av ytterväggen. Har ni ett teknikrum längre in i byggnaden så blåser vi fiberkabeln fram till teknikrummet under förutsättning att det finns blåsbar kanalisation tillgänglig. Observera att vår tekniker ska kunna utföra arbetet från markplan.

Vår ambition är att leverera fiber till dig inom 12 veckor från det att vi fått in din beställning (gäller under förutsättning att det inte är tjäle).

Tjänsteleverantörer

Tillgängliga tjänsteleverantörer hittar du på www.almhult.zmarket.se/foretag Länk till annan webbplats. Även Griffel AB kan leverera företagstjänster i vårt nät, för mer information se www.griffel.se Länk till annan webbplats.


Till toppen