Felanmälan Elmnet

Fungerar inte ditt internet eller TV? Läs mer om hur du felanmäler fiberanslutningen eller din tjänst.

Så här felanmäler du

Om du får problem med din beställda tjänst (internet, IP-telefoni, IP-TV) så ska du alltid felanmäla detta till din tjänsteleverantör.

Du ska då begära att tjänsteleverantören ska göra en kontroll på sin tjänst och sin utrustning och eventuellt kommer det hem en tekniker till dig för att kontrollera telefonibox eller TV-box. Om tjänsteleverantören kommer fram till att felet inte ligger hos dem så ska du begära att de lämnar ärendet vidare till vår kommunikationsoperatör Zitius.

Fel på fiberkabeln?

Om du som kund vet med säkerhet att du drabbats av ett fysiskt fel på själva fiberkabeln (avgrävd eller skadad på annat sätt) så felanmäler du detta direkt till ElmNet. Anmäl fel på fiberkabeln på telefon: 0476-70 97 63

Driftstörningsinformation på SMS

För förbättrad kommunikation och möjlighet att nå dig som direkt påverkas av en störning använder ElmNet en SMS-tjänst. Tjänsten gör att du snabbt får ett SMS med information om du drabbats av exempelvis en driftstörning. SMS-tjänsten används inte för någon form av försäljning eller marknadsföring.

Om du vill få information vid störning i fibernätet kan du registrera ditt telefonnummer nedan, så kommer du i fortsättningen att få information via SMS.

För dig som inte har en mobiltelefon

Om du som får ett utskick från systemet inte har en mobiltelefon kommer SMS:et att skickas och läsas upp som ett röstmeddelande i din fasta telefon istället.

Om du inte vill ha några SMS-utskick

Vill du inte ha information via SMS vid störningar i fibernätet kan du registrera det nedan så tar vi bort dig från listan.

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter enligt GDPR

Registrera/avregistrera ditt telefonnummerVälj om du ska registrera eller avregistrera ditt telefonnummer

Kontakta Servicecenter

Vi svarar på frågor om kommunens service och verksamhet, ring eller skicka e-post till servicecenter.

Stängt Öppnar 3 apr kl 08.00
Hjälpte informationen på sidan dig?