Hoppa direkt till innehållet

Varför fiber?

Idag sker allt mer på nätet; vi utbildar oss, arbetar hem­ifrån, ser på film och TV, lyss­nar på musik, umgås via sociala nätverk, kommunicerar och skaffar oss nya kunskaper. En sak är säker – utbudet via nätet kommer att öka ytterli­gare med tjänster som ställer krav på bra upp­koppling. Med fiber skapar vi förutsätt­ningar för dig att kunna ta del av detta utbud hemma – du får snabb tillgång till hela världen!

Internet är precis lika viktig som all annan infrastruktur och fiber kan användas för både telefon, TV och internet samtidigt.

Snabb anslutning och minimalt med störningar

Ett fibernät ger snabb anslutning till internet med garanterad hastighet. Mobila bred­band, även 4G, ger oftare störningar och hastigheten varierar beroende på mobiltäck­ning och antalet samti­di­ga användare. Fiberbredband grävs istället ner i marken och ger därför minimala störningar.

Vill du vänta med att teckna abonnemang/tjänster är detta ändå ett gyllene tillfälle att ordna en fiberanslutning för din villa. Livslängden på fibernätet är minst 50 år och du betalar ingen löpande nätavgift så länge du inte abonnerar på någon tjänst via fibernätet.

Fördelar:

  • Med fiber kan du använda TV, bredband och IP-telefon samtidigt
  • Snabb anslutning med obegränsade möjligheter när det gäller hastighet
  • Minimalt med störningar och bättre driftsäkerhet
  • Du kan välja mellan flera olika leverantörer – vilket ger ett bra pris för dig
  • Framtidssäkert
Till toppen