Hoppa direkt till innehållet

Älmhults handelsplats och IKEA

Inredning på marken, med två hundar

Utmed väg 23 ligger Älmhults handelsplats och IKEA varuhuset. Kommer du med tåg till Älmhult når du handelsplatsen inom en kort promenad eller en tur med vår stadsbuss som är gratis.

IKEA varuhuset är ett så kallat fullsortiments-varuhus. Här finns ett enormt utbud och eftersom produktutveckling och mycket av den centrala styrningen av IKEA sker i Älmhult ligger detta varuhus i framkant med butikskommunikation och nya sätt att visa upp sina varor.

Älmhults handelsplats

Älmhults handelsplats är namnet på det handelsområde utmed väg 23 där ovan nämnda IKEA-varuhus finns. Här finns ett varierat handelsutbud med allt från bygghandel, matbutiker, snabbmatsrestauranger, djuraffär, skobutik och outlets. Handelsplatsen satsar nu på att skapa aktiviteter året om och vintertid kan man till exempel åka skridskor på en konstfrusen isbana här, helt gratis.

Klicka här för att komma direkt till deras facebook-sida där de publicerar evenemang och speciella aktiviteter som sker på området eller i dess bustiker. Länk till annan webbplats. På tal om gratis så går det också en gratis stadsbuss mellan handelsplatsen och Älmhults centrum.

skyltar vid handelsplatsen

Shopping finns på fler platser i Älmhult:

Till toppen