Hoppa direkt till innehållet

Campingupplevelse

Sjöstugan camping, hotell byggnaden vid en strand med flera kanoter

Vill du inte bara uppleva vår vackra natur, utan och sova mitt i den är det camping som gäller. Nedan nämns camping med olika servicenivåer men på samtliga vaknar du strax intill sjön.

Sjöstugans camping

På Sjöstugans camping kan du njuta av en härlig campingsemester, bo i en av deras stugor eller på deras hotell – mitt i den småländska skogen med en vidunderligt vacker utsikt över sjön Möckeln. Här finns alla möjligheter att välja boende efter smak och plånbok.

Sjöstugan är en bra bas för din aktiva semester. Här går att hyra både båt och kanot för fiskeäventyret eller varför inte en längre tur i vildmarken, förslagsvis utmed kanotleden Helge Å.

Här går också bra att bara njuta av närheten till vattnet med ett glas på terrassen. En kallare dag kan det vara underbart att hyra bastuflotten och värma sig i. Sjöstugans Camping har något för alla.

Läs mer om Sjöstugans camping här. Länk till annan webbplats.

Naturcamping

Det finns några enklare campingar i Älmhults kommun också. Välje naturcamping utanför Virestad är mångas startplats för kanotäventyret utmed Helge Å men här finns enklare service i ett fint läge för den som vill stanna någon natt extra. Såganäs naturcamping är också ansluten till kanotcheckssystemet Helge Å men erbjuder lite extra service. Denna vackra naturcamping erbjuder en sann naturupplevelse med sitt perfekta läge vid Såganässjön.

här hittar du våra boenden
Till toppen