Hoppa direkt till innehållet

Bo i Älmhult

Möckelsnäs herrgård med gröna träd runt sig, vid sjön Möckelns kant

Hur vill du sova? I Älmhult hittar du boende för alla smaker – allt från herrgårdshotell till pensionat, camping och stugor. I Älmhult finns även IKEA Hotell som är Smålands största hotell med sina 500 bäddar!

I Älmhult bor du ständigt med skogen runt knuten, så varför inte göra det i en av alla de stugor som finns att hyra? Drömmen om en egen trädgård med närhet till sjö och natur men ändå inte långt ifrån närmaste tätort kan bli sann här.

På Sjöstugans camping kan du njuta av en härlig campingsemester, bo i en av deras stugor eller på deras hotell – mitt i den småländska skogen med en vidunderligt vacker utsikt över sjön Möckeln. Här finns alla möjligheter att välja boende efter smak och plånbok.

IKEA Hotell ligger mitt i Älmhult och mittemot IKEA museum. De erbjuder paket med entré på museumet och ett prisvärt boende i bra standard. Lockar andra aktiviteter erbjuder de också golfpaket tillsammans med Älmhults GK.

På Möckelsnäs herrgård bor du i vacker herrgårdsmiljö, precis vid sjön Möckeln och granne med naturreservaten Kronan, Möckelsnäs, Taxås och Höö.

Till toppen