Hoppa direkt till innehållet
Till startsidan

Dags för skolstart

Onsdagen den 19 augusti hälsar vi alla elever varmt välkomna tillbaka för ett nytt läsår.

I Älmhults kommun följer vi fortsatt Folkhälsomyndighetens rekommendationer om att det, ur ett smittskyddsperspektiv, inte finns anledning att friska elever ska stanna hemma från skola. Elever i förskoleklass, grundskola, särskola och gymnasiet som är fullt friska kan och ska gå till skolan och delta i undervisningen.

Det är dock fortsatt viktigt att elever och personal tar ett gemensamt ansvar och stannar hemma vid sjukdom eller förkylningssymptom samt att alla är noga med att tvätta händerna ofta och håller avstånd. Om du har möjlighet, för att undvika trängsel, ta dig gärna till och från skolan på annat sätt än med kollektivtrafiken.

Här kan du se när skoldagen börjar på de olika
grundskolorna:

Diö skola F-6 kl. 8.00
Elmeskolan F-5 kl. 8.15
Gemöskolan F-6 kl. 8.15
Klöxhultsskolan F-6 kl. 8.00
Liatorp F-3 kl. 8.00
Linnéskolan 7–9 kl. 8.15
Montessoriskolan F-6 kl. 8.00
Ryfors skola F-5 kl. 7.55
Paradisskolan F-klass kl. 8.15

The international school

All pupils are welcome to the start of the new year on August 19th at 8:15 am. School finishes at 2 pm for all classes the first day.

Gymnasiet Haganässkolan

Kl. 08.20 - Årskurs 1 och IB19 samlas tillsammans med mentorer i angivna klassrum. Läsning enligt schema för alla elever från och med kl.10.00. Personal från Elevhälsan kommer att stå och visa vägen och hälsa välkomna vid entréerna.
Följ länken för information om klassrum. Länk till annan webbplats. (pdf, 70.9 kB)

Kl. 08.10 - Årskurs 2 och årskurs 3 samlas tillsammans med mentorer i angivna klassrum. Läsning enligt schema för alla elever från och med kl. 10.00.
Följ länken för information om klassrum. Länk till annan webbplats. (pdf, 70.9 kB)

Läs mer på haganasskolan.se Länk till annan webbplats.


Nyhet
Publicerad:
Till toppen