Mikael Rickfors, Anne-Lie Rydé och Dan Hylander – alla i samma band intar Familjefestivalens scen!

I år 2016 kommer Familjefestivalen att gå av stapeln den 26 och 27 augusti. Nu är det även klart att Mikael Rickfors, Anne-Lie Rydé och Dan Hylander gör Molly Sandén, Frans och Wiktoriasällskap den 27 augusti! Biljettsläppet sker den 11 maj.

Per Faeltenborg, festivalprojektledare:
- Den här uppsättningen kommer ge en perfekt avslutning på kvällen när den äldre delen av publiken ska få sitt lystmäte. Till skillnad från tidigare år ska vi inte avsluta kvällen på öltältets mindre scen utan på stora scenen. Vi möblerar om lite så att det ska bli mer kvalitet kvällen ut.

Under kvällen kommer även Världens Snabbaste Allsång att framföra mer än 40 låtar på en timme! Per kommenterar:
- Världens Snabbaste Allsång blir ett klockrent inslag att bryta av alla mellopopstjärnornamed. Här kommer det gå undan och alla kan engagera sig och sjunga med. Ola är snabb i käften så det blir lika mycket stand-upoch humor som allsång på Skansen. Dessutom lär kön av barn som vill göra highfivemed Amigo-Ola vara lång.

Lite fakta om artisterna:

Mikael Rickfors, Anne-Lie Rydé och Dan Hylander

Mikael Rickfors, Anne-Lie Rydé och Dan Hylander i samma band? Är det möjligt? Vingar, Raj Montana Band, Sån´t è Livet, Grymlings, Segla På Ett Moln och Skuggor i Skymningen – allt i ett och samma turnéprojekt?

Yes, här är de. Artisterna som skapat en stor del av den svenska rockhistorien, tillsammans på scen för första gången med hitsen, en del nyskrivet material och med all den energi och erfarenhet som fyra decennier i rockens tjänst kan ge.

Världens Snabbaste Allsång med Ola Selmén & Elton Bolton

Konceptet föddes under Malmöfestivalen 2009 där Världens Snabbaste Allsång gjorde succé. Sedan dess har man förgyllt många scener och fått fart på publiken.

Världens Snabbaste Allsång bränner av mer än 40 låtar på en timme! Låtarna spänner över alla musikgenrer - från 50-tal till 10-tal och alla kan sjunga med. Publiken följer texten via storbild och sjunger/skriker/vrålar till det fantastiska livebandet Elton Bolton under ledning av allsångsledaren Ola Selmén, båda kända från bland annat SVT:s Amigo och Upp till bevis. Ola peppar, guidar och tar hand om publiken mellan mixen av alla låtar.

Information om festivalen, biljetter med mera hålls uppdaterad på www.familjefestivalen.se

Nyhet
Publicerad: