Haganässkolans elever medverkade i Star For Life på Malmö Arena

I söndags hölls en välgörenhetsgala av Star For Life vilket är ett program som jobbar för att stoppa spridningen av hiv/aids i Sydafrika, Namibia och Sri Lanka. Det visades korta filmvisningar där Triple & Touch medverkade, vilket bevisar att pengarna verkligen går fram.
Triple & Touch som har turnerat mycket med Star For Lifes egna Star Choir var under kvällen konferencierer. Kända artister som Måns Zelmerlöw, Dogge Doggelito och Jonathan Johansson hade bjudits in. Under föreställningen förmedlades mycket glädje med stort engagemang av de 400 elever i vänskolekören tillsammans med Star Choir och artisterna. Alla i publiken rycktes med  av den fantastiska stämningen på plats.  

Avslutningsvis tackades alla elever från Skåne samt skolan från Älmhult för deras fantastiska prestation. Kvällen i sig blev en succé och samtliga i publiken gick därifrån med ny insikt om situationen i Sydafrika. Under kvällen fanns möjlighet att sms:a in bidrag till projektet. Vid kvällens slut hade inte mindre än 132 000 kr endast via sms kommit in. Det fanns även möjlighet att köpa cd-skivor med många av de omtyckta låtarna som spelades. En cd-skiva kostade 100 kr. För 200 kr betalas ett års skolgång för en elev i Sydafrika.  

- Kvällen har varit jättebra! Det var lite stirrigt och nervöst innan vi kom igång, men sen kände man av gemenskapen och vågade ta plats när Star Choir började ta i ordentligt.
Ida Johansson  

- Men det bästa med dagen var ju helt klart att få träffa Måns Zelmerlöw.
Sandra Axelsson med instämmande av Ida Johansson och Klara Rundgren, elever från Haganässkolan.  

Bilder: http://cid-8ec00570ba425fde.skydrive.live.com/redir.aspx?page=play&resid=8EC00570BA425FDE!517&authkey=Ra!meA2bRnA$ länk till annan webbplats

Nyhet
Publicerad:

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.