Wiktoria kommer till Familjefestivalen 2016

I år kommer Familjefestivalen att gå av stapeln den 26 och 27 augusti. Molly Sandén och Frans är redan bokade inför årets festival och nu kan vi även meddela att Wiktoria intar Familjefestivalens scen den 27 augusti! Fler artister släpps den 10 maj och biljettsläppet sker den 11 maj.

Per Faeltenborg, festivalprojektledare:
- Helt klart min favorit i årets Mello. ”Save Me” har en bra hook och en blandning av ny dansmusik med lite stänk av country på ett fräckt sätt. En fräsch ny artist som passar perfekt in på Familjefestivalens stora scen. Ett stjärnskott. Jag är säker på att hon kommer gå långt, även utanför Sveriges gränser.

Lite fakta om artisten:

Wiktoria Johansson är 19 år gammal och kommer från Brämhult i Borås och gjorde debut i Melodifestivalen i år med låten ”Save Me” som fick näst mest röster i finalen efter Frans.

Wiktoria har gått Rytmus Musiklinje i Göteborg och deltagit i en rad talangtävlingar. Efter att ha vunnit en sådan fick hon göra en sommarturné, där Anton Ewalds manager upptäckte henne. Det ledde till ett avtal med MoonManRecords som har PRMD Music som partner och drivs av Aviciis manager Ash Pournouri.

Första steget i karriären var Melodifestivalen, med sikte på en internationell karriär. Bakom Wiktorias bidrag ”Save Me” står tre framgångsrika låtskrivare och musiker som har samarbetat med artister som Wyclef Jean, Aviciisamt OneDirection.

Wiktoria säger:
–Jag vill göra något som scenmässigt sticker ut. Jag vill att folk ska stanna upp och titta när jag kommer ut på scenen.

Nyhet
Publicerad: