Hoppa direkt till innehållet
Till startsidan

Välkommen till Jobb- och utbildningsmässan på Haganässkolan den 10 oktober

Söker du jobb, utbildning eller inspiration? Då är du varmt välkommen till Haganässkolan i Älmhult den 10 oktober för att besöka jobb- och utbildningsmässan, Navigating Älmhult. På plats finns företag från Älmhult som söker personal nu och i framtiden. På plats kommer fler än 50 utställare att delta.

Jobb-och utbildningsmässan, Navigating Älmhult, har som mål att skapa en mötesplats för arbetsgivare, utbildningsaktörer, studenter och jobbsökande.

– Vi har tänkt på den här idén länge, att göra något för både invånarna och lokala företagare så att de får möjlighet att träffa varandra och få direktkontakt, berättar Rob Floris, företagsrådgivare på Arbetsförmedlingen och en av arrangörerna.

Syftet med mässan är ge besökarna i regionen möjlighet att träffa framtida arbetsgivare och lokala utbildningsanordnare. Målet är att säkra behovet av arbetskraft med rätt kompetens och på lång sikt stärka det lokala arbetslivet.

– Älmhult ska förbli en attraktiv plats för alla! Mässan visar att vi kan samarbeta på ett effektivt och enkelt sätt för att uppnå målen med gemensam satsning för Älmhults framtid. Vi vill behålla arbetskraft i regionen och se företagen växa, berättar Tin Josefsdotter, centrum- och näringslivsutvecklare Älmhults kommun.

Var: Haganässkolan i Älmhult
När: onsdagen den 10 oktober 2018 kl. 16.00-20.00

Arrangörer: Arbetsförmedlingen, Haganässkolan, Älmhults kommun, Växande Älmhult och OnePartnerGroup

Nyhet
Publicerad:
Till toppen