Hoppa direkt till innehållet
Till startsidan

South Swedish Rally den 10–12 maj
- vissa gator kommer att stängas av i centrum

Den 10–12 maj får Älmhults kommun besök av Swedish Rally. Det blir fullt ös i skogarna men också chans att titta på bilarna inne i centrum. Start och mål kommer att bli vid torget, vilket gör att det kommer att bli mycket liv och rörelse inne i centrum. Under tiden som evenemanget pågår kommer vissa gator att stängas av i centrum

Från torsdagen den 10 maj till söndagen den 13 maj kommer följande avstängningar att förekomma i centrum (se röd markerade områden på kartan nedan):

  • Parkeringen mellan IKEA Museum och IKEA hotell kommer att fungera som serviceplats för rallyt och kommer därmed att vara avstängd.
  • Parkeringen vid Saikok och parkeringen på västra sidan om järnvägen kommer att vara avstängd. Även Västergatan stängs av från två håll.

Fredagen från cirka 15.30-18.00 kommer Norra Esplanaden att vara avstängd från norr om korsningen vid Södra Torggatan till söder om korsningen till Köpmangatan. Även Stortorget och Norra Torggatan kommer att stängas av då evenemang kommer att ske på och runt torget.

Klicka på bilden för större karta.

Under dessa dagar vänligen välj annan väg om möjligt och ha en trevlig helg i sommarvädret!

För mer information om eventet se http://southswedishrally.com/ Länk till annan webbplats.

Nyhet
Publicerad:
Till toppen