Hoppa direkt till innehållet
Till startsidan

Rekryteringen är klar:
Elisabeth Steen Ekstedt blir ny ekonomichef i Älmhults kommun

Elisabeth Steen Ekstedt tillträder sin nya tjänst i Älmhult den 24 april. Hon är nu ekonomichef i Trelleborgs kommun och har tidigare haft samma position i Lunds kommun och varit redovisningschef och ställföreträdande ekonomichef i Höörs kommun.

Kommunchef Roland Eiman är mycket nöjd med rekryteringen.
– Ekonomichefstjänsten är en väldigt viktig och central post i kommunen och därför är jag glad över att vi relativt snabbt har kunnat rekrytera en ekonomichef med gedigen erfarenhet av kommunal ekonomi och ledarskap. Förra året var Elisabeth en av sex nominerade ekonomichefer till tävlingen ”Guldkronan 2017” – årets ekonomichef – ett pris som delas ut av organisationerna Offentliga affärer och Offentlig ekonomi, berättar Roland Eiman.

– Älmhult är en spännande tillväxtkommun att få arbeta i. Jag ser fram emot att få börja min nya tjänst och få lära känna alla mina nya medarbetare. Tillsammans ska vi fortsätta att utveckla och förbättra kommunens ekonomistyrningsprocesser. Jag har mina rötter i Älmhult, vilket också är en stor anledning till att jag sökte tjänsten, säger Elisabeth Steen Ekstedt.

Elisabeth Steen Ekstedt efterträder Patrik Eurenius, som avslutade sin tjänst vid årsskiftet.

Nyhet
Publicerad:
Till toppen