Hoppa direkt till innehållet
Till startsidan

Nu påbörjas arbetet med nya almhult.se!

Under hösten kommer vi att arbeta med att skapa en ny almhult.se. En webbplats som ska vara enkel och tillgänglig för dig som är invånare, företagare eller besökare i Älmhults kommun. Webbplatsen lanseras under början av nästa år.

Fokus på service

Nya almhult.se kommer inte bara få ett nytt utseende utan vi arbetar samtidigt med att göra det enklare för dig att hitta, förstå och utföra dina ärenden. Du ska till exempel enkelt hitta relaterade e-tjänster till den information du läser.

Tillgänglig för alla

Under de senaste åren har vi arbetar med att göra almhult.se tillgängligt för alla. Med den nya webbplatsen kan vi ta det sista steget och målsättningen är att vår webbplats fullt ut, ska vara tillgänglig. Vi utgår från Myndigheten för digital förvaltning (DIGG) och webbtillgänglighetsdirektivet.

Hjälp oss bli bättre

Under arbetet kommer vi att ha en dialog med olika besökare på almhult.se. Men resan slutar inte när vi lanserat. Vi vill att du som besöker oss ska ha en möjlighet att hjälpa oss att bli bättre. Därför inför vi en feedback-funktion på alla sidor, där du som besökare enkelt kan ge oss feedback på informationen du läst.

Nyhet
Publicerad:
Till toppen