Hoppa direkt till innehållet
Till startsidan

Nu lanserar vi Älmhults guide i Naturkartan!

Att Älmhults kommun är en vacker plats med många sjöar, åar, ängar och skogar finns det inga tvivel om. Älmhults turistinformation arbetar med att visa upp det utbud av upplevelser som ryms inom kommunen, både till besökare och invånare. Naturkartan är en satsning med fokus på naturupplevelser och denna guide innehåller en samling av cykelrundor, naturreservat, kulturstigar och mycket mera.

Johan Söderlund, Destinationsutvecklare och ansvarig för Älmhults turistinformation sitter på en liten stenhäll på Vakö myr.

Johan Söderlund, Destinationsutvecklare och ansvarig för Älmhults turistinformation ser ut över Vakö myr en av platserna som finns i Naturkartans guide.

– Naturupplevelser ligger verkligen i tiden efter en vår som varit minst sagt speciell. Flera andra kommuner i Sverige är redan med i Naturkartan och nu känns det extra kul och vältajmat att även Älmhult kommer med lagom till att många går på semester. Naturkartan går att använda både via webbläsare och app. En stor fördel med guide är att man utifrån sin position kan se närliggande möjligheter till friluftsliv och framför allt behöver man inte vara orolig för att gå vilse. Naturkartan går också att använda på resande fot i andra delar av Sverige där de har lanserat sin lokala guide, säger Johan Söderlund, Destinationsutvecklare och ansvarig för Älmhults turistinformation och fortsätter:

– Vi komplettera guiden i Naturkartan löpande och med det sagt lanserar vi nu en första variant och hoppas alla, som är det minsta intresserade av natursköna platser och upplevelser i Älmhults kommun, ladda ner appen Naturkartan och Älmhults guide däri. I webbläsaren skriver du naturkartan.se/almhult Länk till annan webbplats.. Jag önskar dig en härlig sommar och nya lokala upplevelser.

Print screen på startsidan av Naturkartan en webbplats med guide till naturupplevelser.
Nyhet
Publicerad:
Till toppen