Hoppa direkt till innehållet
Till startsidan

När kommer kommuninfo?

Nu efter sommaren kommer kommuninfo en gång i månaden. I kommuninfo, som du kan läsa i Smålänningens veckoblad, finns olika nyheter från kommunen. Här kommer en uppdaterad lista för kommande nummer av kommuninfo.

Under hösten 2020 kommer kommuninfo i brevlådan:

  • 26–27 september
  • 24–25 oktober
  • 28–29 november
  • 19–20 december


Det är viktigt för oss i Älmhults kommun att du som invånare vet var du hittar information från oss. Här får du en snabb överblick.

Webbplats almhult.se

Vår huvudsakliga kanal för information för information är här på webben. Här hittar du all information samlad och det är här du får en helhetsbild av det som sker i kommunen. Vi presenterar också nyheter och även krisinformation av olika slag när det behövs. Evenemang hittar du på vår evenemangssida.

Sociala medier

Vi på Älmhults kommun arbetar vi med sociala medier. På detta sätt finns vi på ytterligare en mötesplats där många boende i kommunen redan befinner sig. Vi är finns på Facebook, Instagram och Linkedin.

Kommuninfo

Kommuninfo är en informationssida i Smålänningens Veckoblad där vi bland annat skriver om olika arbeten som vi gör eller övergripande information och händelser i våra olika verksamheter. Tidningen når samtliga hushålla i kommunen.

Nyhet
Publicerad:
Till toppen