Hoppa direkt till innehållet
Till startsidan

Kommunens kommunikationschef Malin Blom slutar

Malin Blom, som varit kommunikationschef i snart sex år, har valt att säga upp sin tjänst på Älmhults kommun. Hon går till ett uppdrag som kommunikationsansvarig på MUCF, Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor, som ska flytta från Stockholm till Växjö.

– Jag beklagar att vi nu mister Malin, som under sin tid i Älmhult verkligen lyft vår kommunikation till en högre nivå. Samtidigt förstår jag hon efter sex år väljer att gå vidare mot nya utmaningar, säger Roland Eiman, kommunchef. Jag önskar Malin all lycka till i hennes nya uppdrag!

– Arbetet i Älmhults kommun har varit både utmanande och roligt och jag tycker att kommunikationsarbetet har utvecklats positivt under de här åren. Vi har en väl fungerande kommunikationsenhet, en externwebb som i dag rankas högt bland landets kommuner, ett nytt intranät och ett väl genomarbetat platsvarumärke. Jag kommer att lämna Älmhults kommun med många positiva minnen och goda erfarenheter, säger Malin Blom, som börjar sin nya tjänst den 21 maj.

Nyhet
Publicerad:
Till toppen