Hoppa direkt till innehållet
Till startsidan

Ikväll avgörs den nationella tävlingen ”Årets bygge” – där Elmeskolan är nominerad

Ikväll, den 19 mars, får vi veta vilket byggprojekt av tjugo nominerade som tar hem segern i tävlingen ”Årets bygge” där Elmeskolan är med. De nominerade finns på plats i Stockholm, måndagen den 19 mars, och vinnaren kommer att presentera sent ikväll.

Från Älmhults kommun kommer Lars Lund, Johan Wallin och Anders Nyberg från tekniska förvaltningen att vara på plats. De är förväntansfulla.

­- Jag hoppas givetvis på att vi ska vinna men konkurrensen är hård. Om vi inte vinner blir jag inte besviken - bara detta att vara nominerad är en vinst i sig med tanke på vilka byggprojekt vi tävlar med, säger Lars Lund, som varit projektledare för byggnationen av Elmeskolan.

Arrangörer för tävlingen och kvällen gala är organisationerna Svensk byggtjänst och Byggindustrin. På deras hemsida kan man läsa följande om årets tävling:

”Årets Bygge tar denna gång fokus på den tekniska utvecklingen runtomkring oss och vad innovation kan innebära för såväl oss som för samhället i stort. Vilka är de stora trenderna, varifrån kommer idéerna och hur kan de genomföras?”

Se de nominerade på www.aretsbygge.nu/nominerade-2018 Länk till annan webbplats..

Nyhet
Publicerad:
Till toppen