Hoppa direkt till innehållet
Till startsidan

Hur använder du digital teknik?

Älmhults kommun undersöker nu kommuninvånarnas digitala användning. Med en enkät vill vi samla in kunskap om hur digital teknik används idag och vilka utmaningar som finns. Resultatet av enkäten kommer vi att använda i utvecklingen av kommunens nya servicecenter.

Din medverkan är helt frivillig och vi hoppas du har tid att svara på alla frågor. Enkäten tar omkring 5 minuter att fylla i och finns på svenska, engelska och arabiska.

Här fyller du i enkäten Länk till annan webbplats.

Vi behandlar svaren konfidentiellt, vilket innebär att du är anonym. Älmhults kommun behandlar personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR).

Om enkäten

Denna undersökning genomförs för att kartlägga kommuninvånarnas digitala användning och den rättsliga grunden för kommunens behandling av personuppgifter är att det finns ett allmänt intresse i att kartlägga läge och behov på detta område för att kunna utveckla och tillhandahålla bättre tjänster till kommunens invånare.

Enkäten utförs av en student från Linnéuniversitetet som i samarbete med Älmhult kommun undersöker kommuninvånarnas digitala användning.

Nyhet
Publicerad:
Till toppen