Hoppa direkt till innehållet
Till startsidan

Anna Elmgren är Älmhults kommuns nya HR chef

Det blir Anna Elmgren som blir ny HR chef för Älmhults kommun.

Anna Elmgren arbetar sedan tre år tillbaka som chef för löneavdelningen i Karlskrona kommun, där hon även arbetat många år som HR-strateg. Hon har en lång bakgrund inom HR-sektorn och har även tidigare arbetat som HR-chef i bland annat i Uppvidinge kommun och Region Blekinge.

– Jag kan med glädje hälsa Anna Elmgren välkommen till Älmhults kommun. Hennes långa erfarenhet i kombination med hennes breda kompetens inom HR-området blir en stor tillgång i arbetet för att skapa en modern arbetsplats, säger Susann Pettersson, kommunchef.

Susann Pettersson berättar att i Älmhults kommun, där medarbetarnas engagemang och kompetens står i fokus, har HR-frågorna stor betydelse för kommunens framgång. Anna har rätt driv och erfarenhet för att kunna ta dessa frågor vidare, och för att kunna ta HR-verksamheten in i den digitala eran.

– Jag är stolt och tacksam över att ha fått förtroendet att leda det fortsatta arbetet inom HR. Det är med stor nyfikenhet och ödmjukhet jag tar mig an uppdraget, säger Anna Elmgren.

Anna Elmgren tillträder sin nya tjänst den 27 april.

Nyhet
Publicerad:
Till toppen