Hoppa direkt till innehållet
Till startsidan

Företagslots

Vår företagslots gör det enklare att starta, driva och etablera företag i Älmhults kommun. Nu kan du som är företagare boka en tid hos vår företagslotsgrupp när du vill utveckla din verksamhet. Lotstjänsten kan även användas av dig som är blivande företagare eller för dig som vill etablera din verksamhet i Älmhults kommun.

Vad är företagslots?

Företagslotsen är ett digitalt eller fysiskt möte för dig som har frågor till flera olika delar inom kommunen i samma projekt eller ärende. Vi erbjuder denna tjänst som ett komplement till vår övriga service.

Du når oss på telefon 0476-550 00 eller info@almhult.se.

Snabbt och smidigt

Företagslotsen är en snabb och smidig väg in i kommunen. Vår ambition är att ge snabba svar på dina frågor. Du får hjälp att hitta rätt bland lagar och regler och en överblick över vilka tillstånd du eventuellt kan behöva söka för din verksamhet. Vi samordnar så att du enkelt får kontakt med rätt personer inom kommunen.

Vi samlar oss så du kan träffa oss samtidigt

Utifrån den information vi får från dig som företagare inför besöket får du sedan träffa dem du behöver för information och vägledning. Det kan till exempel vara personer från miljö- och bygg, tekniska avdelningen, plan-, mark- och exploatering samt näringslivsutveckling.

Boka ditt personliga möte idag!

Du bokar personlig vägledning med företagslotsgruppen via denna e-tjänst Länk till annan webbplats..

När du gått vidare i e-tjänsten, registrerat dina kontaktuppgifter och svarat på ett par frågor om din verksamhet eller affärsidé kommer vi att kontakta dig för att boka ett möte.

Är du ny som företagare?

För att du ska få ut så mycket som möjligt av lotsmötet är det bra att du har tänkt igenom din affärsidé och gärna tagit kontakt med Nyföretagarcentrum, innan du bokar ditt möte med vår företagslotsgrupp.

Om du har andra frågor gällande kommunens service, ta kontakt med servicecenter på telefon 0476-550 00 eller info@almhult.se.

Till toppen