Hoppa direkt till innehållet
Till startsidan

Pristagare Företagargala 2020

Årets eldsjäl delas ut av Älmhults kommun

"Med stort engagemang har föreningen på bara några år lyckats starta en verksamhet där deltagarna är såväl glada amatörer som garvade utövare av idrotten. Men framförallt lyckas föreningen sprida glädje och locka en stor publik till sina matcher. Spelglädjen och att bjuda publiken på en upplevelse är viktigast. Överskottet från föreningens aktiviteter går dessutom till barn-och ungdomsverksamheten eller annan välgörande verksamhet och visar att föreningen har hjärtat på rätta stället.

Priset Årets eldsjäl delades ut till Diö Dominators.

Diö dominators får priset som årets eldsjäl 2020

Priset Årets eldsjäl delades ut till Diö Dominators.

Hedersomnämnande delas ut av Älmhults kommun

Ove Johansson har under många år, på eget initiativ, med varm hand skött om Yttre Näset. Området är en välbesökt plats för många Älmhultsbor och har tack vare Ove varit en välkomnande och välskött plats.

Hedersomnämnande delades ut till Ove Johansson 2020

Hedersomnämnande delades ut till Ove Johansson

Landsbygdspriset delas ut av Landsbygdens riksförbund

"Med stort engagemang och beslutsamhet har årets pristagare växlat upp och förädlat verksamheten genom sammanslagning av två produktionsanläggningar med gemensamt varumärke, växande produktsortiment samt med ny gårdsbutik.

Investeringarna som gjorts i företaget vittnar om ett starkt och modigt entreprenörskap. Med hjälp av ett innovativt förhållningssätt har man lyckats visa vad svensk produktion står för, öka företagets omsättning och bidra med positiv sysselsättningsgrad i bygden för de gröna näringarna.

En modig satsning i en konkurrensutsatt bransch som ger ringar på vattnet och bidrar till en levande landsbygd."

Priset delades ut till SOLBACKA CHAMPINJONER AB, Hallaryd, Niklas Lundh

Företaget Solbacka champinjoner mottar priset på scen

Årets Landsbygdspris delades ut till SOLBACKA CHAMPINJONER AB, Hallaryd

Årets nyföretagare delas ut av Nyföretagarcentrum

"Priset tilldelas er för en modig och passionerad satsning. Med hållbarhet, kultur och trivsel i fokus har ni skapat en mötesplats som gör Älmhult till en ännu trevligare plats. Genom nytänkande och hårt arbete har ni utvecklat företaget för att möta framtiden."

Priset delades ut till Muff/Dopamin AB

Företaget Muff tar emot priset på scen

Årets nyföretagare delades ut till Muff/Dopamin AB

Utvecklingspriset delas ut av Växande Älmhult

"Årets utvecklingspris tilldelas ett innovativt företag som har ett stort fokus på den internationella marknaden och har många stora globala företag bland sina kunder. Bolaget har funnits i Älmhult i mer än 25 år och under 2017 planerade den dåvarande ägaren att flytta verksamheten till Ljungby. Tre personer i företagsledningen köpte då ut bolaget och behöll verksamheten i Älmhult. Bolaget har sedan dess haft en kraftig expansion och fördubblat omsättningen på två år samt nyanställt åtskilliga personer.

Företaget kommer bidra till fortsatt positiv utveckling av kommunens arbetsmarknad."

Årets utvecklingspris tilldelades Natek Power System AB.

Årets utvecklingspris tilldelades Natek Power System AB.

Årets utvecklingspris tilldelades Natek Power System AB.

Årets butikssäljare delas ut av Handelsplats Älmhult

"Med fingrarna smattrande över tangentbordet, utan att ta blicken från kunden, spelar ett leende i mungipan på Älmhults kanske kunnigaste och mest kundfokuserade säljare. Varje kund får det svåraste problem löst, utan att känna sig osmart. Med klurighet och engagemang ser han till att kunderna lämnar butiken med ett leende på läpparna. oavsett ålder, kön och nationalitet .

Hade det funnits en Anton i varje butik, så kunde E-handeln lägga ner."

Årets butikssäljare tilldelades ANTON LUNDHOFF, Delta Data

Årets butikssäljare hälsar via videolänk

Årets butikssäljare tilldelades ANTON LUNDHOFF, Delta Data

Årets företagare delas ut av Företagarna

"Årets företagare i Älmhults kommun tilldelas priset för att under lång tid utövat gott entreprenörskap med lyhördhet för kundernas önskemål och behov.

Han förstår värdet av förankring och engagemang på lokal nivå och ser till att även landsbygden får tillgång till ett brett utbud.

Genom att stötta och hjälpa till att arbeta upp andra näringsverksamheter visar Årets Företagare prov på stort samhällsengagemang och vilja att skapa mervärde för bygden där han bor och verkar. "

Priset delades ut till Marcus Johnsson Livsmedel AB 

Marcus Johnsson Livsmedel tar emot priset på scen

Årets företagare delades ut till Marcus Johnsson Livsmedel AB

Till toppen