Hoppa direkt till innehållet
Till startsidan

Kostnadsfri synlighet för besöksnäringen
på Visit Smålands nya kampanjsajt

I mitten av juni kommer Smålands Turism och Destination Småland att dra igång en stor turistkampanj. Navet är en kampanjsajt där man kommer att lista ett stort antal företag, upplevelser och aktiviteter som har med besöksnäringen att göra. Ditt företag kan synas på sajten. Allt du behöver göra är att fylla i ett formulär. Nu behöver vi gå samman för att synas och det är delarna som gör helheten.

Välkommen till småland

Den nya kampanjsajten kommer att innehålla viktig information om ditt företag. Denna information är också grunden för hur din verksamhet presenteras, vilket i sin tur gör det enklare för turister att ta beslut.

Nu behöver vi dra åt samma håll för att göra Småland till det självklara besöksmålet i sommar. För att synas på kampanjsajten behöver du fylla i ett formulär. Synligheten är kostnadsfri och ger dig ytterligare möjligheter att marknadsföra din verksamhet. Tänk på att du behöver bra information även på din hemsida eftersom kampanjen länkar dit.

Klicka på länken nedan och svara på frågorna. Gör det nu direkt! Deadline för att komma med på sajten vid start är redan 4 juni, men det går bra att fylla i även senare. Det går också att byta ut text och bilder senare. Att lägga in en basinformation med en bild tar inte många minuter.

Nyhet
Publicerad:
Till toppen