Hoppa direkt till innehållet
Till startsidan

Välkommen till två kunskapsdagar om livsmedel och utveckling

I år blir det två kunskapsdagar som genomförs digitalt och i samverkan med Smålands tre regionala livsmedelsstrategier, Jön­köping, Kalmar och Kronoberg. 

Livsmedelsföretagande i pandemitider - en eftermiddag med erfarenheter och kunskap från företag och forskning.

Måndagen den 12 april kl. 14.00–17.00

2020 är sannerligen ett tufft år att blicka tillbaka på, men ur krisen har nya idéer fötts. Vi vill bjuda in till några timmars inspiration och kunskap om hur omställning i kristider kan se ut. Med oss har vi fantastiska företagare, organisatörer och forskare. Deltar gör bl.a. ASA Herrgård, Carolas Eko samt FC-gruppen i Jönköping. Modererar gör livsmedelsjournalist Anna K Sjögren.

Företagsnära forskning från jord till bord

Onsdag den 14 april kl. 10.00–14.30

Forskning, akademi och företag behöver varandra för tillväxt och utveckling  i framtidens företag! Vad kan forskningen göra för dig och din verksamhet? Häng med oss på en spännande kunskapsresa från jord till bord, där vi bland annat får lyssna till forskningen kring företagande på landsbygden, jakten på det perfekta köttet samt forskningens bidrag till vegetabiliska produkter och svensk vinproduktion!

Anmälan

Du kan redan nu anmäla dig till medlemsservice@lrf.se med namn, telefonnummer, e-postadress och kommun som du finns i.

Frågor
Vid frågor kontakta rose-marie.winqvist@lrf.se eller
ann-cathrine.carlsson@lrf.se

Nyhet
Publicerad:
Till toppen