Hoppa direkt till innehållet
Till startsidan

Leader Linné bjuder in till digitala möten om "Hur ska ditt närområde se ut år 2040?"

Nu anordnar Leader Linné sju digitala möten för att tillsammans ta fram strategin för Leader Linné Smålands område - var med och bidra med dina idéer och erfarenheter!

Datum och tid för möten:

27/4 Digitalt möte för Älmhults kommun, klockan 18.30-20.30

Vem kan delta?

Är du en eldsjäl eller med i en organisation som jobbar med eller driver lokal utveckling - det kan vara inom föreningslivet, politiken, näringslivet, forskning och/eller kommun eller annan offentlig organisation? Är du verksam eller att ditt engagemang sker i vårt område som omfattar kommunerna; Älmhult, Markaryd, Ljungby, Alvesta, Växjö, Värnamo och Sävsjö? Då ser vi gärna att du är med och påverkar Leader Linné Smålands framtida strategi!

Tillsammans skapar vi framtiden och möjliggör för våra landsbygder att fortsätta utvecklas.

När och var?

Totalt kommer vi anordna 7 digitala möten och du är varmt välkommen att vara med på mötet som gäller din kommun. Har du inte möjlighet att vara med på utsatt tillfälle får du mer än gärna vara med på ett annat möte. Mötena sker vi Zoom och verktyget Mentimeter, en länk kommer att skickas till din mejl i nära anslutning till mötet. Se gärna till att du har god uppkoppling vid mötet och att du har laddat ner appen Menti på förhand.

Inbjudan PDF Pdf, 819.2 kB. (Pdf, 819.2 kB)

Anmäl dig här Länk till annan webbplats.

Nyhet
Publicerad:
Till toppen