Hoppa direkt till innehållet
Till startsidan

Inflyttarbroschyr på gång!

Nu pågår arbetet med att ta fram en ny Inflyttarbroschyr. Syftet är att lyfta Älmhults kommun som en trevlig plats att bo på och att detta i sin tur kan bidra till näringslivets rekryteringsarbete.

Just nu håller vi på att ta fram en ny inflyttarbroschyr. Broschyren är tänkt som ett verktyg för de organisationer och företag som rekryterar personal som kan komma att flytta till Älmhult. I broschyren kommer man kunna läsa om bostadsområden, utbud, aktiviteter och annat som lyfter upp vad som gör Älmhults kommun till en trevlig plats att bo på.

Broschyren kommer främst vara digital och interaktiv på både svenska och engelska, men det kommer finnas ett mindre antal tryckta broschyrer (på svenska).

Vi producerar denna broschyr i samarbete med JS Sverige som kan komma (eller har) kontakta er för att berätta mer om möjligheten att annonsera i broschyren. Broschyren kommer vara tillgänglig att användas av alla, oavsett om man annonserar i broschyren eller inte. En annonsfinansierad produkt innebär att vi kan göra mer med våra befintliga resurser för detta ändamål. Vi hoppas att näringslivet i Älmhults kommun också ska se en möjlighet genom detta.

Vi är i en pandemi med de utmaningar som det innebär. Men vi hoppas att denna broschyr kan vara er alla till hjälp när pandemin är över och underlätta både kompetensförsörjning och eventuella nya kunder.

Har du och ditt företag idéer och tankar på hur ni vill använda en sådan här produkt i just ert rekryteringsarbete, tveka inte att kontakta oss angående detta!

Med vänlig hälsning

Magnus Källström, Kommunikationschef
Stina Ramberg Fälth, Servicechef

Nyhet
Publicerad:
Till toppen