Hoppa direkt till innehållet
Till startsidan

Digitalt företagsbesök på Ica Maxi i Älmhult!

Erik och Pernilla Eskils hamnade i Älmhult när de sökte efter en ny Ica-butik de ville driva. "Vi ser det som ett äventyr och känner oss redan som hemma i Älmhult".

De har sedan övertagandet satsat rejält på att bygga om i butiken och investerat i både online-handel och olika energieffektiva lösningar med bland annat nya miljövänliga kyl- och frysanläggningar. Fler investeringar är på gång framöver för att skapa en riktigt attraktiv butik och handelsplats.

-Trenden i handeln går mot att kunna göra allt på ett och samma ställe, så snabbt och smidigt som möjligt för kunden och vi vill vara med i den utvecklingen, säger både Erik och Pernilla.

-Vi tackar för ett mycket givande besök och intressant information kring den omvandling som är på gång i branschen, säger Maria Kristiansson, näringslivsutvecklare.

Med vid besöket var Susann Pettersson, kommunchef, Elizabeth Peltola, (C) kommunstyrelsens ordförande, Sonja Emilsson, (M) vice ordf. kommunstyrelsen och Eva-Marie Ballovarre, (S) oppositionsråd.

Nyhet
Publicerad:
Till toppen