Hoppa direkt till innehållet
Till startsidan

Anmäl dig till Teknikworkshop den 27 maj

Produktion 2030

Campus Ljungby arrangerar tillsammans med Produktion 2030 och RISE en workshop för små och medelstora tillverkningsföretag i Småland, Gotland och Norrland.

Under workshopen får du testa ett par digitala verktyg (ingen förberedelse krävs) tillsammans med deltagare från ett mindre antal andra industriföretag, vilket ger goda förutsättningar för intressantdiskussioner och nya kontakter.

Du kommer att få:

  • nya perspektiv på innovationsförmågans roll i det producerande företaget
  • aktivt delta och lära dig mer om produktionsinnovation, olika typer av innovationer och varför det är viktigt att kunna leda innovationsarbetet
  • exempel på hur företag hanterat olika produktionsutmaningar genom innovativa lösningar
  • diskutera med deltagare från andra företag.

När: Torsdag 27 maj kl. 9:00 – 11:30
Var: Digitalt (Zoom)
Kostnad: Workshopen är kostnadsfri men kräver anmälan

Anmälan: Anmälan Produktionsinnovation 27 maj 2021 Länk till annan webbplats. senast 22/5 2021.

Om teknikworkshoppar

Teknikworkshoppar (TWS) ger möjlighet för främst industriella små och medelstora företag (SMF) att ta del av och nyttja resultat från forskningsprojekt inom Produktion2030. Forskare från projekt och företag med specifikt intresse för projektområdet möts. Innehållet är en kombination av kunskapstillförsel från projektet, dialog och gruppdiskussioner utifrån företagens egna frågeställningar, funderingar och utmaningar som de står inför och förberett inför dagen. De ger också möjlighet för forskarna att få indata till sin forskning och idéer till nya forskningsprojekt utifrån företagens behov.

Nyhet
Publicerad:
Till toppen