Hoppa direkt till innehållet
Till startsidan

Inför vintern

Det rycktas om att det lär bli en hård vinter, snö och oväder leder till mer olyckor. Dessutom så är det oerhört dåligt för miljön med alla typer fordon som körs onödiga sträckor. Finns det inte möjlighet att insätta mer bussar främst under vinter och höst, speciellt nu när det är oerhört svårt att ta sig fram med cykel. Den enda bussen som går till bra platser är snålskjutsen, som IKEA själv har bidragit till.

Om man vill ta sig till diö finns det buss och tåg som går regelbundet. Men göteryd och pjätteryd finns det inga som helst bussar över veckoslut och loven, vilket borde finnas. När barnen väl är lediga har man ändå ingen möjlighet att träffa sina kompisar eftersom föräldrar arbetar och kan inte skjutsa.

Från ett annat perspektiv kan det vara oerhört framgångsrikt att erbjuda en utbreddare kollektivtrafik. Precis som Växjö använder Den Gröna Staden: eftersom alla bussar och att dom tänker på miljön. På samma sätt kan Älmhult marknadsföra sig.

Förslaget är skickat till planeringsenheten för handläggning.

Ärendet är inte längre aktuellt. Använd gärna vår e-tjänst Länk till annan webbplats. för att lämna nytt förslag eller synpunkt.

Förslag
Publicerad:
Till toppen