Hoppa direkt till innehållet
Till startsidan

Information om vindskydd

Det borde finnas med på älmhults sida/visit älmhult vart vindskydd finns i kommunen. Söker man på vindskydd där nu så nämns enbart välje badplats men det finns flera andra i denna kommun.

Samt bättre och enklare vägbeskrivningar till dom olika vandringslederna och naturreservat samt väl på plats borde det finnas fysiska skyltar/vägmärken så man vet vart man ska svänga mm.

Som det är nu så är det tur man är invånare i kommunen och vet vart dom olika ställen ligger...som turist tror jag inte att jag hade hittat.

Förslaget är skickat till turistinformationen för handläggning.

Hej!

Visitalmhult.se är en plattform där vi, Älmhults turistinformation, försöker samla majoriteten av den information som en turist/besökare kan tänkas leta efter inför och under sitt besök i Älmhults kommun. Vad gäller friluftsliv av olika slag, där utbudet på vindskydd är en del av en helhet, jobbar vi främst med en tjänst som heter Naturkartan. Denna finns på webben och som app till telefoner. Den är också inbäddad på visitalmhult.se, både på startsidan och under de tematiska guide-sidorna som bland annat belyser cykling, vandring eller paddling i kommunen. Vi hoppas att en användare utifrån sin ambition att t.ex. vilja paddla i kommunen, också ska hitta de vindskydd som är relevanta utifrån denna ingång. Det ska också nämnas att det utbud som visas i Naturkartan, däribland t.ex. vindskydd och badplatser, enbart inkluderar de platser som det är OK för kommunen att informera om och marknadsföra i större skala. Vi hoppas att denna informationskanal kan förhöja tillgången på information och inspiration angående friluftsliv och naturupplevelser i Älmhults kommun. Vi tar dock till oss att visitalmhult.se ständigt behöver uppdateras och förbättras så att en användare enklare kan finna den information som efterfrågas, vilket denna feedback är ett bevis på att så inte alltid är fallet.

Med vänlig hälsning

Johan Söderlund
Älmhults turistinformation

Förslag
Publicerad:
Till toppen