Hoppa direkt till innehållet
Till startsidan

Hemtjänsten

Byt ut viss personal. En del personal borde inte jobba med hemtjänst. Har fört journal sedan en tid och det finns de som överhuvudtaget inte hjälper de gamla enligt beslut som finns.

Mina anhöriga har flera kvällar varit utan kvällsmat om inte vi anhöriga hade gjort kvällsmat. Personal kommer inte då de larmar efter hjälp!!!!!!!!!!! De förväxlar mediciner och får mediciner vid helt fel tidpunkter än de läkaren sagt!!! Har ni ingen som helst koll på vilka ni anställer?? Har ni någon som helst koll på de stackars människor som inte har några anhöriga??? Hur länge överlever de eller är det så att ni vill att de ska dö så ni slipper dem????Frukosten står framme på bordet när man kommer vid middagen så mat blir skämd och man får slänga den. När min sambo kom till sin far idag så grät fadern för han var så arg och ledsen på hemtjänsten i kommunen. Är det detta ni eftersträvar då ni skriver så fint på kommunens hemsida om hur det ska funka när man blir gammal. Ursäkta ilskan men den är befogad! Nu får ni ... skärpa till er hemtjänst!!! PS Räkning på arbetstid, ersättning för skämd mat samt plåster på såren kommer med posten om några dagar!!! PS Skämtar inte!!!!

Synpunkterna är skickade till socialförvaltningen för handläggning.

Svar från socialförvaltningen 2016-05-23:

I fredags den 20 maj kontaktade tf äldreomsorgschef Gun Bylund de anhöriga och samtalade kring klagomålet. Den berörda arbetsgruppen kommer att tillsammans med sin enhetschef att diskutera kring händelsen och arbeta vidare med kommunens värdegrund. Berörd enhetschef kontaktar de anhöriga och den brukare det berör för att ytterligare återkoppla i ärendet.


Förslag
Publicerad:
Till toppen