Hoppa direkt till innehållet
Till startsidan

Pressmeddelande:
Ytterligare en artist klar till Familjefestivalen - Ola Salo

I år kommer Familjefestivalen att gå av stapeln den 28 och 29 augusti. De tre första artisterna är bokade inför årets festival och nu är ytterligare en klar. Det blir Ola Salo som tillsammans med Samir & Viktor, Måns Zelmerlöw och Isa Tengbladintar Familjefestivalens scen den 29 augusti! Den sista artisten släpps under nästa vecka. Biljettsläppet sker den 25 mars.

Per Faeltenborg, rutinerad festivalprojektledare tycker att Ola Salo passar utmärkt på Familjefestivalen:
- Ända sedan jag släppte The Arks debutskiva 1996 har jag följt Ola Salos karriär på mer eller mindre nära håll och vågar hävda att han är den svenska rockartist som gör sig allra bäst på en stor scen som Familjefestivalens. Med en röst och utstrålning som få, tillsammans med The Arks låtskatt och ny fräscha låtar kommer detta bli en perfekt avslutning på lördagskvällen den 29 augusti.

Lite fakta om artisten:

Ola Salo

När The Ark valde att avsluta sin över 10 år långa karriär 2011 var nästa steg osäkert för bandets sångare Ola Salo. Under de senaste åren har dock Olas väg framåt stadigt utkristalliserats och hans musikaliska vision har getts utrymme att växa fram. Nu är han redo att dela den med sin publik.

Efter att ha gjort stor succé som Jesus i den klassiska musikalen Jesus Christ Superstar och under hösten varit högaktuell i tv-programmet Så Mycket Bättre, är det dags för Ola att släppa sitt första studioalbum som soloartist i vår. Den 25 mars kommer en EP och 20 maj släpps albumet. Därefter väntar turnerande tillsammans med sitt nya band.

Måndagen den 23 mars kommer Ola finnas tillgänglig för intervjuer med lokalpress. Kontakta Per Faeltenborgför mer information.

Kontaktperson:
Per Faeltenborg, projektledare (Tfn: 070-962 57 36)

Med vänlig hälsning
Malin Blom, kommunikationschef (Tfn: 0733-70 82 88)


Information om festivalen, biljetter med mera hålls uppdaterad på: familjefestivalen.se


Nyhet
Publicerad:
Till toppen