Hoppa direkt till innehållet
Till startsidan

Pressmeddelande:
Samir & Viktor, Måns Zelmerlöw och Isa Tengblad - de tre första artisterna till Familjefestivalen är klara!

I år kommer Familjefestivalen att gå av stapeln den 28 och 29 augusti. De tre första artisterna är bokade inför årets festival och ytterligare ett par är på gång. Samir & Viktor, Måns Zelmerlöw och Isa Tengblad kommer till Älmhult den 29 augusti! Biljettsläppet sker i slutet av mars.

Per Faeltenborg, rutinerad festivalprojektledare känner sig mer än nöjd med årets utbud.
– Treklövern med ”Mello-finalister” bjuder allt från skönsång till party och dans. Det känns som en stark start i bokningarna av årets Familjefestivalartister, där målet alltid är att hitta någonting för alla.

– Som vanligt blir det ett brett utbud av kringaktiviteter, med allt från djurhagar och barnteatrar till utställningar, god mat och öltält.

Helén Karlsson som är kulturstrateg på Älmhults kommun är också nöjd:
– Jag tycker att vi har fått ihop en bra mix av artister för alla åldrar. Med artisterna Isa, Måns och Samir & Viktoroch ytterligare ett par som blir klara inom kort, finns det något som attraherar alla.

Lite fakta om artisterna:

Isa

Isa Tengbladär en av de yngsta deltagarna i 2015 års Melodifestival, där hon i finalen tävlar med låten ”Don’t Stop”, som hon även har varit med och skrivit. Isa är en rutinerad artist som har dansat och sjungit sedan hon var bara några år gammal - som femåring var hon med i Små-stjärnorna, som tioåring i Talang, när hon var tolv i Junior Eurovision Song Contest och som 14-åring iSommarkrysset. Isa har även en väl-besökt Youtubekanal där hon har lagt upp egna låtar och covers, som har fått över 500 000 visningar. Senare under våren 2015 släpper Isa en EP.

Måns Zelmerlöw

Måns Zelmerlöw är en välkänd svensk artist, musiker, programledare och dansare. Han har en enorm musikalisk bredd inom pop, rock och soul. Som artist har han deltagit i bland annat Idol, Melodifestivalen och Så ska det låta. Han har varit programledare för både Sommarkrysset, Melodi-festivalen och Allsång på Skansen. Han är även låtskrivare till flera dansband.Måns gick direkt till finalen i årets Melodifestivalfinal med låten ”Heroes” som följs upp med ett album i vår.

Samir &Viktor

Samir &Viktor är en svensk Pop duo som bildades 2014 som består av före detta ParadiseHotel-deltagaren Samir Badranoch ModébloggarenViktor Frisk. I maj 2014 ville vännerna bryta mönster från sina vanliga liv och gav sig in för göra något roligt tillsammans inom musiken och som slutade med dunderhiten ”SUCCESS” sommaren 2014. Låten toppade direkt Spotify, iTunes och gick in direkt som #1 på Sveriges Radio Digilista. Succén var ett faktum. Under 2015 kommer ni få se mycket mer av Samir & Viktor. De är i final i Melodifestivalen med bidraget Groupie.

Kontaktperson:
Per Faeltenborg, projektledare
Tfn: 070-962 57 36


Med vänlig hälsning
Malin Blom, kommunikationschef
Tfn: 0733-70 82 88


Information om festivalen, biljetter med mera hålls uppdaterad på: www.familjefestivalen.se


Arrangör: Älmhults kommun i samarbete med Handelsplats Älmhult och IKEA


Nyhet
Publicerad:
Till toppen