Hoppa direkt till innehållet
Till startsidan

Pressmeddelande:
Linda Pira klar till Familjefestivalen 2015 och biljettsläpp imorgon!

Årets Familjefestival går av stapeln den 28 och 29 augusti. Fyra artister är bokade inför årets festival och nu släpper vi ytterligare ett namn. Det blir Linda Pira som tillsammans med Samir & Viktor, Ola Salo, Måns Zelmerlöw och Isa Tengblad kommer till Älmhult den 29 augusti!

Per Faeltenborg, festivalprojektledare känner sig mer än nöjd med årets utbud.
–Linda Pira är sista pusselbiten bland årets huvudartister till Familjefestivalen. Med henne hoppas vi locka de kräsna musikdiggarna, trendiga typer och den yngre vuxna publiken, samtidigt som hon har en räcka hits som de flesta känner igen när de hör dem. Nu hoppas vi att, vi med denna laguppställning kunna locka alla i Älmhult att komma och att näringslivet bjuder till och stödjer festivalen som sätter Älmhult på nöjeskartan.

Biljettsläpp 25 mars!

Onsdagen den 25 mars släpps biljetter via Familjefestivalens webbplats, www.familjefestivalen.se Länk till annan webbplats. och direkt på Turistbyrån i Älmhults kommunhus.

Biljettpriser:

Vuxna (från 16 år): Förköp 295 kr (vid entrén 350 kr)
8-15 år: Förköp 150 kr (vid entrén 200 kr)
0-7 år: 20 kr (både förköp och vid entrén)

Lite fakta om Linda Pira:

Linda Pira

Om man slår ihop alla superlativ som östs över Linda Pira till en hög så når vi med lätthet toppen av Mount Everest. Med The Salazar Brothers och Redline i ryggen tar hon den svenska hiphopen till nya jaktmarker, där hon fäller allt vilt med sina rim.

Hennes debut-EP Matriarken (2013) hyllades av en enig kritikerkår och hon kammade hem tre Grammis-nomineringar på 2014 års gala – för Årets nykomling, Årets artist och Årets Hiphop/soul. Sedan dess har segertåget bara fortsatt. Om inte Grammis-nomineringarna sa nog, så gjorde 2015 års P3 Guld-gala sannerligen det. Med sin Knäpper mina fingrar tog Linda Pira hem Årets Låt – och även titeln som Årets hiphop/soul. Linda Pira syntes också i TV4-satsningen ”Lyckliga gatan”, där hon tolkade Mats Paulsons klassiker Visa vid vindens ängar.

Kontaktperson:
Per Faeltenborg, projektledare (Tfn: 070-962 57 36)


Med vänlig hälsning
Maria Grahn, kommunikatör (Tfn: 0476-555 56)


Nyhet
Publicerad:
Till toppen