Hoppa direkt till innehållet
Till startsidan

Pressinformation 2016-12-19
Två nya chefer i Älmhults kommun:
Patrik Eurenius blir ny ekonomichef och Anders Nyberg tillträder som ny chef för tekniska förvaltningen

Två chefsbefattningar är nu tillsatta på Älmhults kommun: Patrik Eurenius blir ny ekonomichef från 1 januari och Anders Nyberg blir teknisk chef från den 20 mars. Patrik Eurenius har varit tf. ekonomichef sedan Katarina Andersson slutade tidigare i år. Anders Nyberg kommer närmast från Värnamo kommun.

Patrik Eurenius har varit anställd sedan i augusti som koncerncontroller men övergår nu till att bli ekonomichef. Innan Patrik började arbeta i Älmhults kommun arbetade han som ekonomichef i Vaggeryds kommun och innan dess även som ekonomichef i Åmåls kommun.

Anders Nyberg är i dag verksam som förvaltningschef för räddningstjänsten i Värnamo kommun och ansvarar även för kommunens krisberedskap.

– Patrik blir utmärkt i funktionen som ekonomichef med ansvar för uppföljning och fördjupade analyser utifrån ett förvaltnings- och bolagsövergripande perspektiv. Anders kommer att bli en bra ledare för vår tekniska förvaltning där arbetet framöver handlar mycket om expansion och utveckling i kommunen. Jag är mycket nöjd med dessa två rekryteringar. Det är två viktiga poster som nu är tillsatta och det känns väldigt bra, säger kommunchef Roland Eiman.

 

Kontaktperson:
Roland Eiman, kommunchef
Tfn: 073-230 20 25

 

Med vänlig hälsning
Malin Blom
Kommunikationschef

Nyhet
Publicerad:
Till toppen