Hoppa direkt till innehållet
Till startsidan

Ny utvecklingsenhet på Älmhults kommun – Paul Robertsson blir ny chef

Med start den 1 juni kommer det att finnas en ny utvecklingsenhet på Älmhults kommun.

Bild på Paul Robertsson

Paul Robertsson, utvecklingschef

Chef för den nya enheten blir Paul Robertsson, som arbetat som samhällsplanerare sedan 2013. Tidigare har han arbetat både inom utbildningsförvaltningen och på kommunledningskansliet.

Följande personer kommer ingå i den nya enheten förutom Paul: Helen Carlsson, kulturstrateg, Cecilia Axelsson, miljöstrateg, Eddie Hansson, näringslivsutvecklare och Anette Andersson, folkhälsosamordnare. Inrättandet av den nya enheten innebär inga nyanställningar i dagsläget. Det är personer som tidigare tillhört olika delar av organisationen som nu kommer in i samma enhet.

– Att vi skapar en utvecklingsenhet går helt i linje med vår strategiska utvecklingsplan. Nu samlar vi viktiga resurser för att samordna och stärka vårt strategiska arbete med syftet att nå kommunens mål, menar Tomas Rikse, kommunchef.

Paul Robertsson tycker att det är ett bra grepp och ser fram emot att leda den nya enheten och driva kommunens utvecklingsarbete framåt. 
– Jag får chansen, att tillsammans med ett antal kompetenta medarbetare, fokusera på kommunens utvecklingsfrågor. Genom den här samordningen och kraftsamlingen ser jag att helheten blir större än delarna. Vi kommer att dra nytta av varandra, säger Paul Robertsson, nyutsedd utvecklingschef.

Kontaktpersoner:
Tomas Rikse, tfn 0476-550 70
Paul Robertsson, tfn 0476-551 41


Med vänlig hälsning
Malin Blom,
kommunikationschef
Tfn:0733-70 82 88


Nyhet
Publicerad:
Till toppen