Hoppa direkt till innehållet
Till startsidan

Badchef

Med en bakgrund som simmare passar arbetet som badchef Linda Lörincz väldigt bra. Hon har nu arbetat i drygt 25 år på Älmhults kommun och trivs som fisken i vattnet.

Lindas arbetsuppgifter är varierade och omfattar bland annat babysim, simskola och städning av simhall och omklädningsrum. Hon håller även utbildningar i hjärt- och lungräddning och informerar om badvett i kommunens skolklasser.

– Jag har helheten: personalen, alla aktiviteter och till och med städningen. Jag har möjlighet att vara delaktig i det mesta som händer här och det är roligt, säger Linda.

De senaste åren har Haganäsbadets verksamhet blivit allt mer populär och Linda tror att det kommer fortsätta på det viset.

– Jag tror att såväl vår verksamhet som kommunen i det stora hela kommer att fortsätta växa.

Kunskaper av olika slag ger kommunen styrka

Att Linda sökte sig till Älmhults kommun har lite med slumpen att göra. Hon började arbeta på kommunen efter att hon slutat gymnasiet och på den vägen är det.

– Jag började arbeta på loven och lite på timmar. Efter en tid hamnade jag på Haganäsbadet vilket passar mig bra då jag var simmare när jag var yngre. Nu har jag arbetat på kommunen i drygt 25 år.

Linda tycker att det bästa med att arbeta på Älmhults kommun är att kommunen omfattar många olika yrkeskategorier. Kommunens anställda har kunskaper av olika slag, vilket Linda ser som en styrka.

– Det finns alltid någon som kan ge svar om jag har en fråga. Jag känner att jag får bra stöd av mina medarbetare på kommunen om jag behöver.

Till toppen