Hoppa direkt till innehållet
Till startsidan

Sommarjobb 2022

Kom och jobba med oss på Socialförvaltningen i sommar!


I sommar när vi tar semesterledigt behöver vi din hjälp till verksamheterna särskilt boende för äldre och hemtjänst samt omsorg funktionsvariation och personlig assistans.

Hemtjänst

Arbete inom hemtjänst passar dig som trivs med ett rörligt och självständigt arbete med mycket eget ansvar. Du hjälper främst äldre människor i deras eget hem med personlig omvårdnad, hygien, dusch och serviceinsatser som inköp, tvätt, städ och att svara på trygghetslarm.

Särskilt boende för äldre

Arbete på ett särskilt boende för äldre passar dig som vill arbeta nära de äldre i deras vardag på boendet. Arbetet är mycket varierande. Du får hjälpa till med sociala aktiviteter, personlig omvårdnad, hygien, dusch och medicinering.

Omsorg funktionsvariation

Detta arbete passar dig som är intresserad av att ge stöd till personer med funktionsvariation på våra gruppbostäder, servicebostäder och daglig verksamhet. Arbetsuppgifterna består bland annat av att stödja brukaren i vardagen med städ, matlagning, omvårdnad och fritidsaktiviteter. Allt stöd sker utifrån brukarens individuella behov och önskemål.

Personlig assistans

Arbete inom personlig assistans passar dig som trivs med ett självständigt arbete med mycket eget ansvar där du stöttar en specifik individ i dennes egna hem. Det kan innebära hjälp med personlig hygien, att klä av och på sig, att äta, att kommunicera med andra och att utöva en aktiv fritid. Ibland bor individen med sin familj och ibland för sig själv. Arbetet innebär mestadels ensamarbete.

Vem kan söka?

Du som fyllt 18 år och som har B-körkort är varmt välkommen att söka sommarjobb hos oss. Du behöver inte ha utbildning eller erfarenhet inom omvårdnadsarbete för att kunna söka, men det är såklart meriterande.

Till toppen