Hoppa direkt till innehållet
Till startsidan

Vi söker sjuksköterskor

Just nu erbjuder vi lediga tjänster för dig som är sjuksköterska. Läs mer om våra olika tjänster nedan och gör din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att komma i kontakt med dig.

 

Sjuksköterska hemsjukvård (tillsvidare/semestervikariat)

Som sjuksköterska/distriktssköterska/geriatriksköterska inom hemsjukvården får du arbeta med något av det bästa och mest berikande som finns - att göra vardagen bättre för våra patienter.

I uppdraget ingår att planera och leda arbetet gentemot den enskilde patienten och dess närstående. Du gör medicinska bedömningar och behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning.

I ditt arbete har du kontakt med patienterna, men även med anhöriga och andra personer i patientens nätverk. Du arbetar även med att handleda och delegera hälso- och sjukvårdsinsatser till andra professioner.

Vi erbjuder dig ett brett uppdrag med frihet under ansvar, där du får möjlighet att göra skillnad. Det är en stor frihet att arbeta inom hemsjukvården. Du har inbokade besök, men det uppstår också akuta uppgifter som gör att du kan behöva planera om ditt arbete.

Gör in ansökan här Länk till annan webbplats..


Skolsköterska

Som skolsköterska i Älmhults kommun erbjuder vi dig något unikt - att få vara med att utveckla vår skolhälsovård i ett team med skolsköterskor tillsammans med andra professioner inom elevhälsan. Vårt högstadium Linnéskolan med ca 500 elever och vårt gymnasium Haganässkolan med ca 550 elever har utökat behov av skolsköterskor och därför rekryterar vi nu två tjänster. Det kommer att finnas skolsköterskekollegor på båda skolorna. Vi har en rutin där du kommer att följa en introduktionsplan för att få goda förutsättningar in i ditt arbete. Vi har getts möjlighet att utöka våra resurser inom elevhälsan vilket ger större utrymme för det förebyggande och främjande elevhälsoarbetet. Som skolsköterska är du en viktig del i Älmhults Kommuns satsning för en likvärdig skola.

På våra skolor får du möjligheten att arbeta i en dynamisk lärmiljö med internationell prägel. Arbetet är utvecklande och innebär spännande utmaningar. Det ger också tillfälle till berikande möten med elever, föräldrar och personal.

Som skolsköterska har man sin arbetsplats ute på skolan och samtidigt som vi arbetar för att stärka den centrala barn- och elevhälsan är det viktigt att vara en del av gemenskapen och verksamheten på den skola där man är verksam.

Gör din ansökan här Länk till annan webbplats..

Till toppen