Hoppa direkt till innehållet
Till startsidan

Information om fakturor för avfall och vatten

Från och med 2019 får du dina fakturor för sophämtning och slamtömning av Södra Smålands avfall och miljö AB (SSAM). För dig som har kommunalt vatten och avlopp betyder det att du kommer att få skilda fakturor för avfall respektive vatten och avlopp.

Fakturor för avfall från 2019:

  • Nytt bankgiro för sophämtning och slamtömning från och med januari - kontrollera alltid att du använder bankgironummer 5306-8425 vid betalning.
  • Du som har autogiro behöver göra ett nytt medgivande för avfallsfakturor. Sök via din internetbank och välj Södra Smålands avfall och miljö AB. Det kan du göra från månadsskiftet november/ december 2018.
  • Du som har e-faktura behöver göra en ny anmälan för avfallsfakturor. Sök via din internetbank och välj Södra Smålands avfall och miljö. Det kan du göra tidigast den 1 mars 2019. Det betyder att din första avfallsfaktura 2019 kommer att vara en pappersfaktura.
  • Du som har använder Swefaktura eller e-postfaktura till ditt företag behöver inte göra en ny anmälan för avfallsfakturor.

Fakturor för kommunalt vatten och avlopp

Du som har kommunalt vatten och avlopp kommer att få dina fakturor precis som tidigare från Älmhults kommun, med samma intervall som förut och du behöver inte göra någon ny anmälan för autogiro, e-faktura, e-postfaktura eller Swefaktura. Fakturor för kommunalt vatten och avlopp betalar du till samma bankgironummer som tidigare

Läs mer om det nya kommunala bolaget SSAM här.

Nyhet
Publicerad: