Inbjudan till Företagens Corona linje 24 april - digitalt event

För tredje gången bjuder vi in dig som företagare att ställa frågor till experter. Välkommen att delta i Företagarnas corona-linje nu på fredag den 24 april klockan 08:30-09.15.

Marknadsföring och affärsutveckling under krisen

Denna gången är temat marknadsföring och affärsutveckling under krisen. Hur kan du tänka med din marknadsföring, försäljning och affärsutveckling under rådande pandemi samt vilka möjligheter kan våra nya beteendemönster ge dig?

Du får inspiration från tre experter som berättar om hur de hanterat tidigare kriser, hur de hanterar pågående kris samt ger de tips på hur du kan agera.

Deltagande aktörer:

  • Jens Collskog – Colix Systems
  • Evelina Göthberg – Salty Communication
  • Mats Ekenstam – Change Management

Om du redan har en fråga till experterna kan du maila den till info@videum.se Det finns även möjlighet att ställa frågor under mötets gång via en text-chatt. Vi tar endast emot frågor via mail innan mötet och via chatt-funktionen live.

Anmälan

För att få tillgång till mötet behöver du anmäla dig här Länk till annan webbplats.. Du får en mötes-länk skickad till din epost. Mötet kommer även att livesändas på Facebook. Länk till annan webbplats.

De inbjudna aktörerna pratar i cirka 10 minuter vardera och sedan tar vi frågor resterande tid.

Om du missade förra corona-linjen med temat arbetsrätt, skattefrågor och finansiering kan du titta och lyssna på den här. Länk till annan webbplats.

Nästa möte planeras den 6 maj.

Växjö kommuns förvaltningar och bolag i samarbete med Almi Kronoberg, Region Kronoberg och övriga kommuner i Business Region Kronoberg (Alvesta, Lessebo, Ljungby, Markaryd, Uppvidinge, Tingsryd, Älmhult).

Nyhet
Publicerad:
Till toppen