Akut läge, nu startar Nyföretagarhjälpen!

Coronakrisen slår hårt mot alla och allt företagande. Nu handlar det om företagens överlevnad och företagarens framtid! Det är Sveriges jobbskapare och företagare som står inför stora problem. Läget är akut.

Därför mobiliserar NyföretagarCentrum Sverige tillsammans med partners Nyföretagarhjälpen. Du som startat ditt företag under de senaste tre åren och behöver ha någon att tala med, eller goda råd kring vad som ska göras nu – tala med NyföretagarCentrum!

Ta kontakt med ditt närmaste NyföretagarCentrum via nyforetagarcentrum.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och boka kostnadsfri rådgivning. Vi hjälper till!

NyföretagarCentrum erbjuder rådgivning, också digitalt, till dig som funderar på att starta eget. Vi erbjuder även kostnadsfri rådgivning till dig som nu står inför utmaningar i samband med coronapandemin.

Den 20-24 april arrangerar de nationella livesändningar på Facebook klockan 12:30-13:30. Webinarier på olika teman arrangeras den 20-24 april före och efter deras livesändningar.

Registrera dig på nyforetagarhjalpen.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för att kunna boka dina webinarier!

Följ deras information på www.nyforetagarhjalpen.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Nyhet
Publicerad:
Till toppen