Hoppa direkt till innehållet
Till startsidan

Kulturnatta 2019

Tack Älmhult för en fantastisk Kulturnatta! Vi hoppas att vi ses igen 2021 när Kulturnatta arrangeras igen. 

Den 12 oktober 2019 sprakade Älmhults centrum av liv när Kulturnatta förvandlade centrum till en härlig plats där kultur och människor möts. Genom mixen av det genuint småländska, IKEA och massor av intryck och avtryck från hela världen erbjuder Älmhult och Kulturnatta något unikt.

2019 års tema var jordnära

Att något eller någon är jordnära är synonymt med enkel, handfast, nära naturen, pragmatisk, verklig eller realistisk. Vad är jordnära för dig?

Under 2019 samlades Älmhults kulturliv den 12 oktober och bjöd på Kulturnatta med programpunkter från 80 aktörer. JIHO! Älmhults centrum sprakade av liv när kulturen förvandlade centrum till en mötesplats där kultur och människor möttes.

Om Kulturnatta

I Älmhult kryllar det av drivna och handlingskraftiga personer, entreprenörer och inspiratörer. Lokala föreningar, företag, restauranger, fastighetsägare, professionellt utövande kulturskapare och handlare är med och deltar under Kulturnatta.

Tillsammans erbjuder vi ett brett programutbud med kultur i alla dess former: kulturhistoria, berättande, konst, gatukonst, eldshow, ljusinstallation, föredrag, utställningar och uppvisningar, design, hantverk, musik, foto, dans, mode, teater, mat och dryck med mera.

Till toppen