Hoppa direkt till innehållet
Till startsidan

Faktura för avfall

Från och med 2019 får du dina fakturor för sophämtning och slamtömning av Södra Smålands avfall och miljö AB (SSAM). För dig som har kommunalt vatten och avlopp betyder det att du kommer att få skilda fakturor för avfall respektive vatten och avlopp.

Fakturor

Under vecka 10 kom första renhållningsfakturan från SSAM.

Läs mer om fakturering på ssam.se/fakturering. Länk till annan webbplats.

Vill du läsa mer om din taxa?

Besök ssam.se/taxorochavgifter för mer information om din taxa. Länk till annan webbplats.

Vid frågor om fakturan kan du också kontakta SSAMs kundtjänst på e-post info@ssam.se eller telefon 0470-59 95 00.

Frågor om fakturor för 2018?

Har du frågor gällande faktutor för 2018 kontakta kommunens växel på telefon 0476-550 00.


Fakturor för avfall från 2019:

  • Nytt bankgiro för sophämtning och slamtömning - kontrollera alltid att du använder bankgironummer 5306-8425 vid betalning.
  • Du som har autogiro behöver göra ett nytt medgivande för avfallsfakturor. Sök via din internetbank och välj Södra Smålands avfall och miljö AB.
  • Du som har e-faktura behöver göra en ny anmälan för avfallsfakturor. Sök via din internetbank och välj Södra Smålands avfall och miljö.
  • Du som har använder Swefaktura eller e-postfaktura till ditt företag behöver inte göra en ny anmälan för avfallsfakturor.

Fakturor för kommunalt vatten och avlopp

Du som har kommunalt vatten och avlopp kommer att få dina fakturor precis som tidigare från Älmhults kommun, med samma intervall som förut och du behöver inte göra någon ny anmälan för autogiro, e-faktura, e-postfaktura eller Swefaktura. Fakturor för kommunalt vatten och avlopp betalar du till samma bankgironummer som tidigare

Till toppen